PUBLICIDAD

Els turistes que visiten Andorra a l'hivern han augmentat un 38% des del 2012

El Principat d'Andorra vol seguir creixent en nombre de turistes aquesta temporada d'hivern i s'ha marcat l'objectiu de fer-ho en un 2,1%. Des del 2012 la xifra global d'augment és del 37,9%, passant dels 1,1 milions de turistes als més d'1,5 d'aquest any, ha informat aquest dijous el ministre de Turisme, Francesc Camp.

Terelu Campos evoluciona favorablemente

El pasado lunes Terelu Borrego Campos acudía a la Fundación Jiménez Díaz acompañada de su madre María Teresa Campos para someterse a una revisión médica relacionada con la operación de mastectomía a la que se sometió el pasado 6 de octubre. En esta o...
PUBLICIDAD

El pressupost d'Andorra per al 2019 presenta el dèficit més baix de l'última dècada

El projecte de llei del pressupost de l'Estat andorrà per al 2019, que ja està en tràmit parlamentari, presenta el dèficit més baix de l'última dècada, segons ha explicat aquest dilluns en roda de premsa el ministre de Finances, Jordi Cinca. Contempla uns ingressos de 444,7 milions d'euros (un 4,64% més que el 2018); unes despeses de 457,9 milions (un 2,59% més); un dèficit de caixa de 13,13 milions (un 49% per sota del previst fa un any), i Cinca ha destacat que aquest dèficit està per sota del 0,5% del PIB del país.

El preu del lloguer i el mercat laboral, principals preocupacions dels andorrans

Els principals problemes d'Andorra estan relacionats amb l'habitatge i amb el mercat laboral i, més concretament, amb els elevats preus dels lloguers i la precarietat o baixos sous. Segons un sondeig de Time Consultants, un de cada quatre andorrans respon que l'accés a l'habitatge és el principal problema del país, per un 22,2% que assegura que ho és la manca de feina i els salaris baixos.
PUBLICIDAD

Roger Torrent es reuneix amb el seu homòleg al Consell General d'Andorra

El president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, i el síndic general d'Andorra, Vicenç Mateu, han mantingut una reunió aquest dimarts al Consell General --parlament-- del Principat. Durant la trobada Mateu i la subsíndica general, Mònica Bonell, han ensenyat a Torrent les noves instal·lacions de la cambra, segons informa el Consell General en un comunicat.
PUBLICIDAD