PUBLICIDAD

Christina Scheppelmann deixarà la direcció artística del Liceu el desembre del 2019

La directora artística del Gran Teatre del Liceu de Barcelona, Christina Scheppelmann, finalitzarà la seva etapa al capdavant de la sala el desembre del 2019, quan estava prevista la finalització del seu contracte. Segons un comunicat del teatre líric aquest divendres, el Liceu i Scheppelmann han acordat que la temporada 2019-2020, que coincideix amb el 20 aniversari de la reinauguració del coliseu, serà "un bon moment" per tancar aquesta etapa i afrontar nous reptes artístics per a ambdues parts.

El Primavera Sound divideix la seva discogràfica en tres segells

El festival Primavera Sound ha dividit la seva discogràfica El Segell del Primavera, creada fa cinc anys, en tres segells diferents en col·laboració amb Universal Music, ha informat aquest divendres en un comunicat. La marca original passarà a anomenar-se El Segell i comptarà amb una nova imatge, logo i web per seguir sent "un punt de trobada entre diferents generacions i sensibilitats".

L'eclosió "revolucionària" de Montmartre centra una exposició al Caixaforum

L'eclosió artística i "radical i revolucionària" del barri parisenc de Montmartre protagonitza al Caixaforum de Barcelona l'exposició 'Toulouse-Lautrec i l'Esperit de Montmartre', que podrà veure's fins al 20 de gener, i que posa de manifest la conquesta de la llibertat davant de les convencions per part d'un col·lectiu d'artistes integrat per grans noms.

Josep María Pou protagonitza la versió d'Andrés Llima de 'Moby Dick', que arriba dijous al Lope de Vega de Sevill

El Teatre Lope de Vega de Sevilla ha presentat aquest dimecres l'obra 'Moby Dick', que arriba protagonitzada per Josep Maria Pou a aquest espai escènic des d'aquest dijous i fins diumenge vinent. La presentació, en la qual ha participat el prestigiós actor, ha comptat també amb la presència de la directora general de Cultura de l'Ajuntament de Sevilla, Isabel Ojeda, i el director del teatre, Juan Víctor Rodríguez Yagüe.
PUBLICIDAD

José Corbacho fa un monòleg amb què riu "de tot" al Teatre Poliorama

L'humorista José Corbacho farà el monòleg 'Ante todo mucha calma' al Teatre Poliorama de Barcelona amb el qual riu "de tot" el que l'envolta: de si mateix, del seu país, dels governants, dels reis i fins i tot del públic. Segons ha informat l'humorista en un comunicat, els monòlegs començaran el proper divendres 9 de novembre i seran "molt més lliures, irreverents i disbauxats que mai".

El festival de cinema jove català Som Cinema de Lleida projecta 30 produccions

Lleida acull entre aquest dimecres i fins a diumenge vinent la novena edició del Som Cinema, el Festival de l'Audiovisual Català dedicat a produccions joves i independents organitzat per Suggeriments amb el suport de l'Ajuntament i la Diputació de Lleida en el qual es projectaran 30 produccions catalanes.

Leonardo Padura guanya el Premi Barcino de novel·la històrica

El novel·lista cubà Leonardo Padura ha guanyat el VI Premi Internacional de Novel·la Històrica Barcino, que s'entregarà el 8 de novembre en el marc del festival Barcelona Novel·la Històrica que se celebra entre el 5 i el 10 de novembre. El jurat, format per Òscar López, Care Santos, Sergi Doria, Enric Calpena i el comissari del festival, Fèlix Riera, ha assenyalat que les obres de Padura són "novel·les escrites amb els recursos del gènere negre que es converteixen en relats existencials, socials i, naturalment, històrics", ha informat aquest dimarts l'Institut de Cultura de Barcelona (Icub).
PUBLICIDAD

Rosalía presentarà 'El mal querer' en un concert secret i gratuït el 31 d'octubre a Madrid

Red Bull Music presenta Rosalía a Madrid en un concert únic i gratuït el proper 31 d'octubre, en el qual l'artista descobrirà el nou àlbum, 'El mal querer', a la venda el 2 de novembre. Pròximament s'oferirà més informació sobre la localització i l'hora a les xarxes, però els fans que vulguin saber el lloc abans que ningú poden registrar-se a través de 'redbullmusic.

Galeries d'art catalanes acolliran 50 exposicions fins a novembre

Galeries d'art catalanes acolliran un total de 50 exposicions entre octubre i novembre, les quals viatjaran del classicisme a l'art més conceptual de la mà d'artistes internacionals que debuten a Catalunya. Segons ha informat el Gremi de Galeries d'Art de Catalunya (GAC) en un comunicat aquest dilluns, les 45 galeries associades al gremi tindran exposicions de veterans com José de Souza Oliveira, Eric Goarieb, Frederic Amat i Agustí Panadés, així com dels emergents Joan Errazu, Anna Comellas i Sabrina Sampere.
PUBLICIDAD