PUBLICIDAD

080 Barcelona Fashion escull els deu projectes que participaran en l'Investor Day

La quarta edició del 080 Investor Day comptarà amb deu finalistes: cinc en la categoria d''start-ups' tecnològiques aplicades a la moda i cinc de marques de moda emergents, que participaran en aquest fòrum d'inversió que tindrà lloc el 26 de juny en el marc de les activitats paral·leles de la passarel·la 080 Barcelona Fashion.
PUBLICIDAD

Fer ecografies des de l'atenció primària redueix un 52% les derivacions a Radiologia

La Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (Camfic) ha defensat que els metges de família puguin utilitzar el diagnòstic ecogràfic des de l'Atenció Primària, perquè redueix un 52% les derivacions als serveis de Radiologia i ajuda al garbellat d'algunes patologies, a més de millorar el diagnòstic precoç, filtrar les derivacions i reduir la incertesa clínica.
PUBLICIDAD

L'Aeroport de Girona instal·la contenidors per a objectes estranys i perillosos

L'Aeroport de Girona-Costa Brava ha instal·lat 15 contenidors FOD --Foreign Object Damage (objectes estranys i perillosos)-- distribuïts al vial de servei de la plataforma d'estacionament d'aeronaus. Segons ha informat Aena aquest dijous en un comunicat, els FOD són restes que queden a la plataforma durant l'activitat diària i que podrien suposar un perill per a les aeronaus.

Mor un nen de 13 anys per meningitis a l'Hospital Josep Trueta de Girona

Un nen de 13 anys va morir per meningitis fulminant a l'Hospital Josep Trueta de Girona aquest dimarts, segons han informat a Europa Press fonts de l'hospital i de la Regió Sanitària de Girona del Servei Català de la Salut (CatSalut). El menor va arribar a l'hospital en una situació "molt crítica" per una meningitis meningocòccica, i el CatSalut ha aclarit que es tracta d'un cas aïllat, i s'ha fet el tractament preventiu a l'entorn familiar directe i a l'escola.
PUBLICIDAD