PUBLICIDAD

Barcelona guanya pes com a ciutat vinculada a negocis, creativitat i tecnologia, segons un estudi

Barcelona ha guanyat pes com a ciutat vinculada als negocis, la creativitat i la indústria tecnològica, biomèdica i digital, segons l'última edició de l'enquesta 'Barcelona als ulls del Món', realitzada per l'Ajuntament a més de 3.000 persones d'entre 18 i 65 anys, visitants per motius professionals, barcelonins, periodistes, empresaris i experts internacionals en 'city branding'.
PUBLICIDAD

Colau vol que el ple de Barcelona avali el tramvia per la Diagonal i ho comuniqui a l'ATM

El Govern de Barcelona, que lidera l'alcaldessa Ada Colau, portarà a la Comissió d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat un expedient pel qual l'Ajuntament avala la unió de les dues xarxes de tramvia de la ciutat --Trambaix i Trambesòs-- a través de l'avinguda Diagonal i insta l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) a activar els mecanismes per convertir el traçat en una realitat.

Barcelona canviarà el nom del carrer Aviador Franco pel del mecànic Pablo Rada

El ple del districte barceloní de Sants-Montjuïc ha aprovat modificar el nom del carrer Aviador Franco pel del mecànic Pablo Rada, al barri Plus Ultra de la Marina, canvi que es farà efectiu després d'un període d'exposició pública i que ja compta amb el vistiplau de la Ponència del Nomenclàtor.
PUBLICIDAD

L'AMB incorporarà més de 100 busos de baixes i nul·les emissions en la seva flota durant aquest trimestre

El vicepresident de Mobilitat i Transport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), Antoni Poveda, ha explicat que incorporaran 128 busos de baixes i nul·les emissions durant el primer trimestre del 2019 en la flota d'autobusos metropolitans. En un comunicat aquest dilluns, Poveda ha detallat que, dels 128 vehicles, 103 són híbrids dièsel-elèctric i 25 són totalment elèctrics: "S'incorporaran progressivament per cobrir tant serveis de bus d'altes prestacions, de la xarxa convencional i Nitbus.

Els PGE tornaran a incloure una partida per millorar el funcionament de l'AMB

El secretari d'Estat de Política Territorial, Ignacio Sánchez Amor, i el vicepresident executiu de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), Antonio Balmón, han acordat aquest dijous que els Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) del 2019 tornin a incloure una partida destinada a millorar el funcionament de l'administració catalana, i que reclama des de la seva creació el 2011.
PUBLICIDAD