PUBLICIDAD
PUBLICIDAD
PUBLICIDAD

Naturgy recompra 314 milions d'euros sobre sis emissions de deute

Naturgy ha recomprat un total de 314 milions d'euros en bons de sis emissions diferents de deute, amb uns interessos reportats que van des de l'1,8% fins al 5%, segons va informar la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors. Aquestes sis emissions, que tenen un saldo viu de 2.733 milions d'euros, presenten uns venciments que van des de maig del proper any fins a novembre del 2021.

García Egea acusa Borrell d'"arrossegar-se" davant l'independentisme i d'enviar Iglesias d'"emissari" a la presó

El secretari general del PP, Teodoro García Egea, ha acusat el ministre d'Afers Exteriors, Josep Borrell, d'"arrossegar-se" davant l'independentisme català per obtenir el seu suport als Pressupostos. Alhora ha criticat que el Govern espanyol "enviï d'emissari" el líder de Podem, Pablo Iglesias, a la presó de Lledoners a negociar amb el líder d'ERC, Oriol Junqueras.

La banca es desploma a la Borsa per l'error del Suprem en els impostos de les hipoteques

Els sis bancs de l'Ibex 35 han protagonitzat les caigudes més grans en la sessió borsària d'aquest dijous, després que el Tribunal Suprem hagi decretat que són els bancs --i no els clients-- els que hauran d'abonar l'Impost sobre Actes Jurídics Documentats en les escriptures públiques de préstec amb garantia hipotecària, la qual cosa segons Moody's podria tenir un cost de 4.000 milions d'euros per la banca.
PUBLICIDAD