Morón (Vox) critica que Catalunya fa servir la candidatura olímpica per avançar en l'agenda "separatista"

VOX.

ZARAGOZA, 22 gen. (EUROPA PRESS) -

El portaveu del grup parlamentari de Vox a les Corts d'Aragó, Santiago Morón, ha criticat que la Generalitat de Catalunya fa servir la candidatura olímpica del 2030 per avançar en la seva agenda "sobiranista-separatista".

Morón ha reaccionat a les paraules de la consellera de Presidència de la Generalitat, Laura Vilagrà, qui ha assegurat aquest divendres que la candidatura dels Jocs Olímpics d'Hivern ha de ser catalana i s'ha de celebrar de manera majoritària al Pirineu català, rebutjant d'aquesta manera fer una candidatura conjunta amb Aragó.

A través de Twitter, Morón ha dit que el Govern autonòmic català ha reconegut "la utilitat" del projecte dels JJOO d'Hivern per "crear més país", peruqè "és la seva única preocupació", ha postil·lat. La decisió d'impulsar els Jocs Olímpics és "un assumpte d'Estat", ha finalitzat el parlamentari de VOX.

El tuit diu així: "La Generalitat de Catalunya ha reconegut la utilitat del projecte olímpic per "crear més país". És a dir, per avançar en la seva agenda sobiranista-separatista. La seva única preocupació. La decisió d'impulsar els jocs olímpics és un assumpte d'Estat".