Josep Maria Argimon, nomenat director gerent de l'Institut Català de la Salut

EUROPA PRESS - ARCHIVO

BARCELONA, 12 Juny (EUROPA PRESS) -

La Generalitat ha nomenat com a nou director gerent de l'Institut Català de la Salut (ICS) Josep Maria Argimon, actual sotsdirector del Servei Català de la Salut (CatSalut), ha explicat en roda de premsa després del Consell Executiu la portaveu del Govern, Elsa Artadi.

Llicenciat en Medicina i doctor per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Argimon és especialista en medicina preventiva i salut pública per l'Hospital de Bellvitge; màster en atenció sanitària basada en l'evidència per la Universitat d'Oxford; en epidemiologia i planificació sanitària per la Universitat du pays de Galles, i diplomat en aquest mateix àmbit per la Universitat Pierre et Marie Curie de París (UPMC).

Abans de ser nomenat sotsdirector del CatSalut el febrer de 2016, amb l'entrada de Toni Comín com a conseller, Argimon va estar des de 2012 al capdavant de l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (Aquas), on va liderar el projecte de cessió de dades sanitàries Visc+.

PUBLICIDAD

També ha estat consultor internacional a Amèrica Llatina per la Unió Europea i l'Agència Alemanya de Cooperació, i és autor de llibres i articles sobre epidemiologia clínica, planificació sanitària i salut pública.

Dins del CatSalut, va exercir entre 2004 i 2008 com a cap de Divisió d'Avaluació de Serveis Assistencials, i entre 2008 i 2012 va ser gerent de Planificació, Compra i Avaluació.