PUBLICIDAD

Netflix pujarà les seves tarifes a EUA i es dispara a Wall Street

Netflix, companyia nord-americana de distribució de pel·lícules i sèries online, pujarà entre un 12,5% i un 18,2% les seves tarifes a EUA, així com en alguns països llatinoamericans que facturen en dòlars, segons han confirmat a Europa Press des d...

La Xina amplia el control sobre les aplicacions de vídeo i les fa responsables dels seus continguts

El govern de la Xina ha prohibit cent categories de contingut inadequat procedent de vídeos, i ha decidit que les aplicacions d'aquest tipus seran responsables del contingut nociu compartit pels seus usuaris. El govern de Pequín ha interposat les seves noves recomanacions de control de continguts, que aquesta vegada s'estén a les plataformes i aplicacions de reproducció de vídeos, especialment en format curt, com és el cas de TikTok (l'antiga musical.
PUBLICIDAD

Eduard Martín, nou director de 5G al Mobile World Capital Barcelona

Eduard Martín ha estat nomenat nou director de 5G al Mobile World Capital Barcelona i coordinarà l'Observatori Nacional de 5G i la iniciativa 5G Barcelona, i liderarà així l'objectiu de convertir la capital catalana en un 'hub' tecnològic 5G de referència a Europa.

Les vendes mundials d'ordinadors cauen al voltant d'un 4% el quart trimestre del 2018

Les vendes mundials d'ordinadors van superar els 68 milions d'unitats el quart trimestre del 2018, la qual cosa suposa entorn d'un 4% menys que en el mateix període de l'any anterior, segons les estimacions preliminars publicades aquest divendres per les consultores IDC i Gartner, que situen Lenovo com la companyia que més ordinadors va vendre en els tres últims mesos de l'any.

YouTube ja no permet compartir automàticament la seva activitat a Twitter i Google+

YouTube ha eliminat la possibilitat de compartir l'activitat dels seus usuaris en la seva plataforma, a través de missatges generats de manera automàtica, que es difonen mitjançant les xarxes socials Twitter i Google+. Segons ha anunciat YouTube a través d'una publicació en el seu lloc de suport, la funció s'ha eliminat de la plataforma de vídeo per afavorir, en lloc dels missatges creats automàticament, una major personalització en els posts d'altres xarxes socials, i al fet que aquests funcionen millor.
PUBLICIDAD

Es detecta una segona misteriosa senyal còsmica FRB que es repeteix

MADRID, 9 Gen. (EUROPA PRESS) - Un equip de científics liderat pel Canadà ha trobat la segona ràfega de ràdio ràpida (FRB) que es repeteix, febles ones de ràdio que vénen des de lluny de la nostra galàxia, la Via Làctia. Els científics creuen que les FRB procedeixen de poderosos fenòmens astrofísics a milers de milions d'anys llum de distància, però l'origen real és un misteri.

Oculus Rift retransmet en directe a través de Facebook Live el que l'usuari veu en realitat virtual

Oculus ha anunciat la disponibilitat de la retransmissió en directe a través de Facebook amb Facebook Live per al seu casc VR, la qual cosa permetrà compartir el que l'usuari veu en realitat virtual amb la resta de contactes a la xarxa social. El menú VR d'Oculus Rift ha afegit un nou botó, 'Livestream to Facebook', amb el qual l'usuari podrà compartir les seves experiències de realitat virtual, mostrar als seus amics el que està veient en aquell moment a través de les seves ulleres.

Zuckerberg celebrarà diversos debats públics per tractar el futur de la tecnologia a la societat

El CEO de Facebook, Mark Zuckerberg, s'ha proposat per aquest any celebrar una sèrie de debats públics sobre el futur de la tecnologia en la societat, com ha informat en una publicació compartida al seu perfil de la xarxa social. Aquests debats, que Zuckerberg pretén celebrar "cada poques setmanes", comptaran amb la participació d'experts i líders del sector tecnològic, i giraran entorn de "les oportunitats, els reptes, les esperances i les ansietats" que genera la tecnologia a la societat.
PUBLICIDAD