PUBLICIDAD

Vueling integra Whatsapp Business en la seva aplicació mòbil

Vueling ha integrat Whatsapp Business en la seva aplicació mòbil, a través de la qual el client podrà rebre tota la informació sobre la reserva i el vol a través del sistema de missatgeria ràpida, ja sigui en un 'smartphone' o 'tablet'. El sistema també enviarà al client un whatsapp amb un enllaç directe a través del qual podrà seleccionar un seient, fer el 'check in' en línia i fins i tot canviar el vol, ha informat la companyia aèria aquest dijous en un comunicat.

El MWC 2019 comptarà amb Guo Ping (Huawei) i Stéphane Richard (Orange)

El Mobile World Congress (MWC) ha anunciat aquest dimecres que comptarà amb el vicepresident i el conseller delegat d'Huawei, Guo Ping, i el president i conseller delegat del Grup Orange, Stéphane Richard, com a ponents en la seva edició del 2019, que se celebrarà del 25 al 28 de febrer als recintes Montjuïc i Gran Via de Fira de Barcelona i La Farga de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

Els FGC permetran seguir els seus trens a temps real des del mòbil

Els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) han presentat aquest dimecres un projecte de geolocalització per seguir els seus trens a temps real des del mòbil en el Smart City Expo World Congress, saló sobre ciutats intel·ligents que se celebra des d'aquest dimarts fins a dijous al recinte Gran Via de Fira de Barcelona.
PUBLICIDAD

Seat aborda solucions de mobilitat més enllà del vehicle tradicional a l'Smart City Expo

Seat aborda solucions de mobilitat urbana més enllà del vehicle tradicional a l'Smart City Expo World Congress, saló que se celebra des d'aquest dimarts fins el dijous al recinte Gran Via de Fira de Barcelona. En declaracions a Europa Press, el responsable de Nous Conceptes de Mobilitat de Seat, Jordi Caus, ha explicat que l'automobilística es dirigeix així cap a nous serveis per als usuaris i les administracions en els quals el cotxe continuarà sent una part essencial però es requereix "una mica més".

WhatsApp procedeix a eliminar les còpies de seguretat a Google Drive no actualitzades en més d'un any

Les còpies de seguretat de WhatsApp a Google Drive deixen d'explicar l'espai que ocupen, un canvi que s'introdueix a tots els usuaris aquest dilluns i pel qual es procedirà a eliminar les còpies no actualitzades en més d'un any. Els usuaris de WhatsApp per Android podran emmagatzemar una còpia de seguretat a Google Drive sense que es tingui en compte l'espai que ocupa, com es va anunciar aquest estiu.

Google millorarà la transparència en casos d'assetjament sexual després de les protestes dels treballadors

Google està implementant canvis perquè els seus treballadors "se sentin recolzats i empoderats", i duplicarà el seu compromís perquè l'empresa tecnològica sigui "un lloc de treball representatiu, equitatiu i respectuós". Entre les mesures anunciades, l'empresa tecnològica promet més "informació i transparència" sobre les investigacions i els resultats de l'assetjament sexual a l'empresa.
PUBLICIDAD

Troben problemes de seguretat en l'encriptació per software de les unitats SSD

Les unitats d'emmagatzematge SSD amb encriptació per software presenten un nivell de protecció de dades inferior a l'esperat, com han descobert investigadors de la Universitat Radboud (Països Baixos). La investigació ha descobert que es poden sobrepassar els mecanismes de seguretat presents a les unitats SSD i accedir a les dades sense que sigui necessari conèixer la contrasenya establerta per l'usuari.

Unes 2.000 persones participen en la primera Smart City Week de Barcelona

La primera edició de l'Smart City Week de Barcelona, un esdeveniment de l'Ajuntament per acostar el concepte de ciutat intel·ligent a la ciutadania, ha tancat aquest diumenge amb una participació de 2.000 persones. En un comunicat aquest diumenge, el consistori ha explicat que aquesta iniciativa ha servit de prèvia a l'Smart City Expo World Congress que tindrà lloc a partir del dia 13 de novembre.
PUBLICIDAD