PUBLICIDAD

Un centenar d'empreses a Catalunya es dediquen a la IoT i 90 a la impressió 3D

Un total de 103 empreses a Catalunya es dediquen a l'Internet de les Coses (IoT) i 90 a la impressió 3D, segons un estudi de la Conselleria d'Empresa i Coneixement de la Generalitat elaborat a través d'Acció. L'informe coincideix amb la celebració a Barcelona dels congressos IoT Solutions World Congress, Blockchain Solutions World i In(3D)ustry en el marc de la Barcelona Industry Week, que tindrà lloc als recintes Gran Via i Montjuïc de Fira de Barcelona des d'aquest dimarts fins a dijous, ha informat la Generalitat aquest dilluns en un comunicat.

Mor Paul Allen, cofundador de Microsoft, als 65 anys

Paul Allen, cofundador de Microsoft juntament amb Bill Gates el 1975, ha mort aquest dilluns als 65 anys a causa del càncer que patia, segons ha informat la seva família en un comunicat. Es tracta d'un limfoma no-hodgkinià, a diferència de la pròpia malaltia d'Hodgkin que ja va patir anys enrere i que el va obligar a deixar la seva activitat a Microsoft el 1983.

IoTSWC 2018 premia a Huawei, Ioterop-Synox, Nokia i Intel-ARM-Pelion

Els IoT Solutions Awards han premiat Huawei, Ioterop-Synox, Nokia i Intel-ARM-Pelion, guardons que s'han lliurat en el marc del IoT Solutions World Congress, saló sobre l'Internet de les coses (IoT) que se celebra del 16 al 18 d'octubre al recinte Gran Via de Fira Barcelona.

Puigneró porta a Dubai el model de república digital catalana

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat, Jordi Puigneró, ha presentat a Dubai (Emirats Àrabs), en el marc de la fira Gitex, l'estratègia del Govern per convertir Catalunya en una república digital del segle XXI.

El Govern adoptarà el .cat com a domini propi i oficial a Catalunya

El Govern català té previst aprovar en les properes setmanes un acord per oficialitzar l'adopció del domini .cat per les administracions catalanes com a propi i oficial, ha informat en un comunicat aquest dilluns la Conselleria de Polítiques Digitals i Administració Pública.
PUBLICIDAD

Girbau crea una plataforma d'innovació oberta

La multinacional catalana Girbau ha creat una plataforma d'innovació oberta amb la intenció de "fomentar la innovació i transformar" el sector de la bugaderia industrial, ha explicat en un comunicat aquest dilluns. "Girbau Lab vol facilitar l'aportació de valor tant des de dins com des de fora de la companyia, amb la innovació disruptiva i la tecnologia com a motor", ha raonat l'empresa.
PUBLICIDAD

Pedro Duque es reuneix amb els rectors catalans a Barcelona

El ministre de Ciència, Innovació i Universitats, Pedro Duque, s'ha reunit aquest dimarts amb els rectors de les universitats catalanes, durant una visita al buc oceanogràfic Sarmiento de Gamboa, que ha arribat a Barcelona per presentar el projecte divulgatiu 'Ciència al port'.

El Port de Barcelona pateix un ciberatac que afecta els seus servidors

L'Autoritat Portuària de Barcelona ha patit la matinada d'aquest dijous un ciberatac que ha afectat diversos servidors de l'organització. El departament de Sistemes d'Informació està valorant l'abast de l'atac i actua segons el pla de contingència previst en aquestes situacions, ha informat en un comunicat.
PUBLICIDAD