PUBLICIDAD

Facebook admet que recull informació d'usuaris no registrats a la xarxa social

Facebook ha reconegut que recopila dades d'internautes no registrats a la xarxa social, però no crea perfils dels mateixos en la seva plataforma, com ha explicat la companyia en una missiva dirigida al Senat dels Estats Units. La missiva, amb data del 8 de juny, està dirigida al senador republicà Chuck Grassley i a la senadora demòcrata Dianne Feinstein, i respon algunes de les preguntes que el CEO de Facebook, Mark Zuckerberg, va deixar sense respondre durant la vista del mes d'abril davant el Congrés nord-americà, amb motiu de l'ús de dades dels usuaris per part de l'empresa Cambridge Analytics.

Microsoft anuncia l'actualització d'Office 365 per adaptar el seu ús en qualsevol entorn

Microsoft ha anunciat noves actualitzacions en l'experiència d'usuari per a Word, Excel, PowerPoint i Outlook enfocades a "simplificar i adaptar" l'ús d'Office 365 "en qualsevol entorn". Les actualitzacions contenen el Ribbon simplificat, que arribarà primer a la versió web de Word i permetrà als usuaris dedicar més espai de la pantalla per als comandaments o mantenir la vista clàssica de tres línies.
PUBLICIDAD

El sector automobilístic es reivindica com a motor de la innovació tecnològica

El sector automobilístic s'ha reivindicat aquest dilluns com a motor de la innovació tecnològica a una jornada organitzada pel CEU Institute for Advanced Management i la Fundació Icil a la Universitat Abat Oliba (UAO CEU). Sota el títol 'Technological trends in the automotive sector', s'han reunit alguns dels majors especialistes del sector per analitzar les tendències tecnològiques de futur i present en el camp de l'automoció, segons ha informat el centre educatiu en un comunicat.

Cellnex dota al Liceu d'un wi-fi de banda ampla

Cellnex Telecom i la Fundació del Gran Teatre del Liceu han signat un conveni de col·laboració per dotar el teatre líric d'un nou servei wi-fi de banda ampla, ha informat l'empresa en un comunicat. La cobertura de senyal sense fil, que arriba a tot el conjunt d'espais i instal·lacions públics del Liceu, millorarà l'experiència de connectivitat dels abonats, espectadors i visitants del teatre, que podrà accedir a través del portal web a serveis de valor afegit com a ofertes i promocions exclusives.

Gairebé el 22% dels espanyols van comprar roba per Internet, amb una despesa mitjana anual de 128 euros

El 21,6% dels espanyols ha comprat alguna peça tèxtil a través d'Internet durant el 2017, la qual cosa suposa set punts més que fa dos anys i confirma l'auge de l''ecommerce' en el sector de la moda. En concret, la penetració és més alta en el gènere femení (26,3%), però el nombre d'homes compradors s'ha elevat del 15,1% al 16,7% al llarg del passat any, segons es desprèn de la segona edició de l''Informe de la moda online a Espanya', elaborat per Modaes.
PUBLICIDAD

Siemens tria Barcelona per a un nou centre d'innovació aplicada al sector energètic

Siemens establirà a Cornellà de Llobregat (Barcelona) el seu nou centre d'innovació per desenvolupar solucions digitals per Mindsphere, la plataforma 'cloud' de la companyia, en el sector energètic, ha informat la companyia aquest dimarts. Des d'aquest laboratori d'idees, Siemens investigarà com obtenir el màxim benefici de la tecnologia digital aplicada a l'energia i aconseguir augmentar l'eficiència de plantes i fàbriques, amb la col·laboració de proveïdors, enginyers de programari i experts de la companyia.

La Generalitat impulsa una campanya per reduir l'impacte ambiental del comerç electrònic

La Generalitat ha impulsat una campanya digital per reduir l'impacte ambiental derivat del comerç electrònic, segons ha informat la Conselleria de Territori i Sostenibilitat aquest dimecres en un comunicat. Ha sostingut que les compres en línia, que s'acostumen a enviar als domicilis, propicien un augment del volum de trànsit a les ciutats, la qual cosa ha ressaltat com la principal font d'emissions de contaminants i soroll.
PUBLICIDAD