PUBLICIDAD

Licors Portet innova i crea perles de ratafia

La Pobla de Segur.-L'empresa Licors Portet de la Pobla de Segur (Pallars Jussà) ha fet un pas més en l'elaboració de ratafia i n'ha creat perles. Es tracta de petites esferes de ratafia embolcallades amb algues brunes.

Ryanair connectarà Reus i la localitat polonesa de Gdansk amb una nova ruta

Ryanair llança una nova ruta que connectarà Reus (Tarragona) i la localitat polonesa de Gdansk, ha informat la companyia aquest dimecres en un comunicat. La nova connexió es farà dues vegades per setmana a partir de març del 2019, com a part de la seva programació de vols per a la temporada d'estiu de l'any que ve.

Level volarà de Barcelona a Santiago de Xile i Nova York el 2019

Level sumarà aquesta temporada d'estiu dues noves rutes des de Barcelona, Santiago de Xile i Nova York JFK, dues destinacions que se sumen a les ja existents: Buenos Aires, que té vuit freqüències; Boston, que mantenen els seus tres vols setmanals, i Sant Francisco, que augmentarà de dos a tres vols setmanals la seva operativa des de juliol del 2019.
PUBLICIDAD

Vueling reforça la seva oferta des de Barcelona amb set rutes especials per Nadal

Vueling ha posat a la venda una operativa especial des de l'Aeroport de Barcelona per la temporada de Nadal, que comptarà amb set rutes especials entre els dies 22 de desembre i 3 de gener del 2019, ha informat aquest dimarts en un comunicat. Així, operarà per primera vegada les rutes a Montpeller (França) i Bèrgam (Itàlia) durant la campanya nadalenca, unes destinacions a les quals se sumen Gènova (Itàlia), Bríndisi (Itàlia), Lille (França), Faro (Portugal) i Bucarest (Romania).

Renfe invertirà uns 5 milions a adaptar l'estació del Prat de Llobregat a l'EVA

Renfe invertirà entre quatre i cinc milions d'euros a adaptar l'estació del Prat Llobregat al nou servei d'alta velocitat intel·ligent EVA --AVE a l'inrevés--, que tindrà en aquesta ciutat el seu centre d'operacions. Així ho ha explicat en declaracions als mitjans el president de Renfe, Juan Alfaro, després de la primera reunió de treball institucional mantinguda aquest dijous amb l'alcalde, Lluís Teixidor, i el secretari d'Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Ricard Font.

Més de 130 restaurants de Barcelona participen a la V ElTenedor Restaurant Week

Més de 130 restaurants de Barcelona participen des del 25 d'octubre fins al 18 de novembre a la cinquena edició d'ElTenedor Restaurant Week, la iniciativa solidària organitzada per l'aplicació de reserves online de restaurants El Tenedor. Els establiments participants, que ascendeixen a 500 a tota Espanya, ofereixen menús creats per a l'ocasió i la iniciativa donarà un euro per cadascun a l'ONG Ayuda en Acción per lluitar contra la pobresa infantil a Espanya, ha informat El Tenedor aquest dimarts en un comunicat.
PUBLICIDAD

L'oli d'oliva i les guatlles, protagonistes de la 24a Mostra Gastronòmica de les Garrigues

Hi participen nou restaurants de la comarca que elaboren un menú especial durant els caps de setmana i festius fins al 16 de desembre ACN Les Borges Blanques .-La 24a edició de la Mostra Gastronòmica de les Garrigues, organitzada pel Consell Comarcal de les Garrigues, s'enceta aquest dissabte 3 de novembre amb l'oli d'oliva verge extra com a protagonista però també es vol donar un paper protagonista a les guatlles, un producte tradicional de la cuina de la zona.

BCD i Plateselector llancen la versió per a professionals del seu curs de disseny i restauració

Barcelona Centre de Disseny (BCD) i Plateselector han llançat la versió 'Executive' del curs 'Design the Restaurant Experience', una edició dirigida a professionals amb establiments i projectes gastronòmics. El curs està dirigit a aquells ja consolidats que necessiten actualitzar alguns aspectes del seu negoci, adaptar els seus serveis o conèixer les noves tendències del sector, han informat el centre i la plataforma aquest dilluns en un comunicat conjunt.

Eat Out obre un restaurant O Mamma Mia a l'Aeroport de Barcelona

Eat Out Travel, la divisió de restauració en ruta del grup Eat Out, ha obert un establiment O Mamma Mia a la T1 de l'Aeroport de Barcelona, a la zona coneguda com El Mirador. El local compta amb una superfície de 227 metres quadrats repartits --inclosa la terrassa-- i té capacitat per acollir més de 140 comensals, ha informat el grup aquest dijous en un comunicat.
PUBLICIDAD