PUBLICIDAD

B-Travel tornarà al març amb sis àrees temàtiques d'experiències

B-Travel, que se celebrarà del 22 al 24 de març al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona, comptarà amb sis àrees temàtiques que abordaran els tipus d'experiències que vol viure un visitant en el seu viatge. Així, B-Travel comptarà amb B-Delicious, en la qual hi haurà degustacions i 'showcookings' de gastronomia regional espanyola i internacional; B-Happy, per a viatges en família, creuers i 'wellness'; B-Culture, viatges relacionats amb l'art, la història i la cultura; B-Special, de turisme de compres i nou luxe; B-Adventure, turisme esportiu i d'aventura; i B-Industrial, rutes de zones amb ampli llegat històric-industrial, ha informat Fira.
PUBLICIDAD

L'aerolínia Asiana Airlines obre la seu per a la península ibèrica a Barcelona

L'aerolínia coreana Asiana Airlines ha obert a Barcelona la primera seu a la península ibèrica per coordinar les seves operacions a Espanya i Portugal. La companyia, que ha comptat amb el suport d'Acció, ha començat a operar aquest estiu quatre vols setmanals directes entre Barcelona i Seül (Corea del Sud), ha informat la Generalitat aquest dijous en un comunicat.

Catalunya va fregar el ple d'ocupació hotelera durant el cap de setmana d'any nou

L'ocupació hotelera a Catalunya ha assolit xifres al voltant del ple d'ocupació durant el cap de setmana d'any nou, mentre que en el conjunt de les festes nadalenques han estat inferiors, encara que superiors a les de l'any passat. En concret, l'ocupació a la província de Barcelona ha estat del 85%, segons dades del Gremi d'Hotels de Barcelona, que ha valorat aquest últim període vacacional entre positiu i negatiu, atès que hi ha hagut una recuperació però no s'ha arribat als nivells del 2016.

Els aeroports catalans programen per Nadal 16.000 vols amb tres milions de places ofertes

Els aeroports catalans han programat un total de 16.000 vols amb prop de tres milions de seients oferts des d'aquest dijous al 8 de gener, coincidint amb les festes de Nadal, ha informat Aena en un comunicat. L'Aeroport de Barcelona té programats 15.725 moviments comercials amb 2.909.765 seients oferts, i fins al dia 27 de desembre el nombre d'operacions serà de 6.233 amb una oferta de 1.145.956 seients.

Les rebaixes d'hivern generaran a Catalunya més de 23.000 llocs de feina

Les rebaixes d'hivern generaran més de 23.000 ocupacions a Catalunya vinculades, principalment, al sector del gran consum, com l'alta perfumeria, la cosmètica, l'electrònica, la juguetería, l'alimentació, la distribució, el retail, la imatge, el so, la logística, el transport, l'hostaleria i la restauració.
PUBLICIDAD

Value Retail invertirà 50 milions d'euros a remodelar La Roca Village

Value Retail, companyia propietària i operadora de La Roca Village, iniciarà el primer trimestre de 2019 una remodelació de la zona sud del Village, que suposarà una inversió directa de 50 milions d'euros i indirecta de set milions. Segons ha explicat la companyia aquest dijous en un comunicat, les obres suposaran una millora de l'experiència del client gràcies a la construcció d'un aparcament subterrani de 28.000 metres quadrats amb 942 noves places.

La Ciutat dels Somnis amplia l'espai amb més de 120 activitats i un dia més

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha inaugurat aquest dijous La Ciutat dels Somnis, el festival de la infància que amplia en aquesta edició el seu espai a Fira de Barcelona en un 25%, incrementa un dia la seva durada i proposa més de 120 activitats amb gran pes de l'esport d'un centenar d'oficis.
PUBLICIDAD